Background

Over ons

StreetMaffia wordt beheerd door Frusture en daarnaast een grote groep mensen die vrijwillig iedere dag voor de leden klaar staan. Onze crew bestaat uit 1 iemand die je kunt herkennen aan een kroontje voor zijn of haar naam.

Eigenaar: Frusture
Beheerders: Er zijn momenteel géén beheerders aanwezig.
Moderators: Er zijn momenteel géén moderators aanwezig.

Mocht je een vraag hebben, lees dan de uitleg van het spel goed door. De meeste vragen worden hier beantwoord. Stel anders je vraag in de helpdesk of via onze contact pagina, hier proberen we zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden.

Geschiedenis

StreetMaffia is de nieuwste versie van het maffia spel dat oorspronkelijk CriminalStyle heette. Eerdere versies van StreetMaffia waren daarom op de website www.criminalstyle.nl te spelen.

CriminalStyle is ontstaan in de eerste maanden van 2007 toen de beheerder van dit spel, Ruud, na het spelen van een maffiaspel het idee kreeg om een soortgelijk spel te maken. Ruud heeft binnen enkele maanden een simpel maffiaspel weten op te zetten waar al een aantal mensen vrijwillig aan mee werkten.

Sindsdien is het spel langzaam gegroeid tot wat het vandaag is. We hebben veel enthousiaste spelers gehad en veel prijzen weggegeven. CriminalStyle was een populaire hangplek voor maffiaspel liefhebbers. Veel van deze spelers hebben we mogen belonen met een leuke prijs. Zo hebben we via beiden websites veel gameconsoles, MP3-spelers en mobieltjes weggegeven met een totale waarde van ongeveer €0 euro.

Veel spelers vonden het erg fijn dat ze zo dicht betrokken werden bij het spel door ons team. Dat gevoel proberen we natuurlijk weer in de nieuwe versie terug te laten komen! Iedere nieuwe speler verwelkomen we daarom met open armen en helpen we graag met al zijn of haar vragen en opmerkingen. En je kunt natuurlijk ook gezellig een praatje met ons maken via de chatbox, het forum of door ons een prive bericht te sturen.