Help

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over het spel. Als je vraag er niet tussen staat of je een persoonlijke vraag hebt dan kun je je vraag in de helpdesk stellen, je vraag wordt hier dan zo snel mogelijk beantwoord door een van onze moderators.


Help - Criminaliteit - Misdaden plegen

Pleeg misdaden en verdien ervaring en geld. Hoe meer ervaring je verdiend hoe hoger je level en rang wordt. Je kunt dan betere wapens kopen, misdaden plegen en kunt sterkere spelers aanvallen voor hun geld.

Misdaden plegen kost energie, standaard is je energielimiet op 50 ingesteld. Maar je kunt deze verhogen met upgrades die je ontvangt als je een nieuw level bereikt. Zo kun je meer energie dragen en meer misdaden tegelijk plegen. Om je energielimiet te verhogen moet je naar de winkel gaan.

Je kunt verschillende soorten misdaden plegen zoals een zwerver beroven, een politicus chanteren, een vliegtuig kapen en de nationale bank overvallen. Hoe moeilijker de misdaad is, hoe meer je kunt verdienen maar hoe lastiger het is om er goed in te worden.

Als je veel misdaden pleegt ontvang je een beloning. Als je bijvoorbeeld 500 misdaden hebt gepleegd dan ontvang je 2 upgrades en als je 25.000 misdaden hebt gepleegd 20 credits. Hoe meer misdaden hoe hoger de beloning. En als je de meeste misdaden hebt gepleegd van alle spelers dan kom je in de top 10 spelers te staan op de misdaad pagina.