Help

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over het spel. Als je vraag er niet tussen staat of je een persoonlijke vraag hebt dan kun je je vraag in de helpdesk stellen, je vraag wordt hier dan zo snel mogelijk beantwoord door een van onze moderators.


Help - Criminaliteit - Kluizen

Er zijn drie kluizen in het spel, het doel is om de juiste code van een kluis te achterhalen. Een kluiscode bestaat uit letters en cijfers, de lengte van de code is afhankelijk van de kluis. Bij iedere kluis kun je een of meerdere hints selecteren; je kunt bepalen of je een hint wilt of een bepaald teken juist of onjuist is.

Kluis Level Lengte Hints Kosten Wachttijd
Safe S Minimaal level 10 4 tekens lang 3 hints kiezen 55.000 euro 10 minuten
Safe M Minimaal level 20 6 tekens lang 2 hints kiezen 300.000 euro 15 minuten
Safe XL Minimaal level 35 10 tekens lang 1 hint kiezen 2 credits 25 minuten

Als je de code fout hebt geraden zie je dat de geraden code verschillende kleuren bevat. Er zijn vier kleuren die ieder een betekenis hebben.

Zwart Geen hint. Een letter of cijfer met deze kleur geeft geen hint. Het is mogelijk dat het goed is, maar dit wordt dan niet weergeven.
Rood De letter / cijfer komt niet voor op deze positie en zit helemaal niet in de kluiscode.
Oranje Het teken zit niet op deze positie. Maar de kluiscode bevat wel een of meerdere tekens met deze letter / cijfer.
Groen De letter of cijfer is goed geraden op deze positie! Het systeem voegt de letter toe aan je overzicht. Het is mogelijk dat dit cijfer / deze letter nog een keer in de code voorkomt.

De kluiscode is voor iedere speler verschillend, maar de inhoud van de kluis is voor iedereen hetzelfde. De inhoud van de kluis stijgt bij iedere foute kluiscode. De inzet wordt in de kluis gestopt. Als een kluiscode wordt geraden wint de speler de hele inhoud van de kluis en wordt de kluis opnieuw gevuld met geld / credits. De kluis krijgt dan ook een nieuwe code.