Help

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over het spel. Als je vraag er niet tussen staat of je een persoonlijke vraag hebt dan kun je je vraag in de helpdesk stellen, je vraag wordt hier dan zo snel mogelijk beantwoord door een van onze moderators.


Help - Algemeen - Gedeelde computers

Het is niet toegestaan om meerdere accounts in bezit te hebben. Een manier om te kijken of een speler meerdere accounts in bezit heeft is om te kijken naar het IP-adres. Een IP-adres is voor ieder netwerk uniek. Als een andere speler ooit op hetzelfde netwerk heeft gespeeld dan wordt er een connectie gelegd tussen beide spelers.

Spelers die een connectie met elkaar hebben kunnen om vals spelen te voorkomen bepaalde acties in het spel niet meer doen. Zo kun je geen respect geven aan een speler waarmee je een computer deelt en kun je niet spelen op een casino als je een connectie met de eigenaar hebt.

Als je op een openbaar netwerk speelt, bijvoorbeeld op school, dan kun je bepaalde acties niet meer doen met spelers die hier ook op hebben gespeeld of op gaan spelen. Denk goed na voordat je inlogt op een andere computer. Wij verwijderen geen informatie. Daardoor is het mogelijk dat je niet meer alles met je vrienden kunt doen.