Help

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over het spel. Als je vraag er niet tussen staat of je een persoonlijke vraag hebt dan kun je je vraag in de helpdesk stellen, je vraag wordt hier dan zo snel mogelijk beantwoord door een van onze moderators.


Help - Algemeen - Bescherming en vakantiemodus

In de categorie bescherming in de winkel kun je bescherming kopen. Bescherming zorgt ervoor dat je niet aangevallen kunt worden door andere spelers. Je kunt wel andere spelers aanvallen als je bescherming hebt. Afhankelijk van hoeveel uur bescherming je wilt hebben kost het geld en / of credits. Spelers met bescherming krijgen een grijs aanvalsicoon in de ledenlijst.

Ga je op vakantie? Geef dit aan door naar Instellingen te gaan en vervolgens naar Vakantie te gaan. Je kunt hier selecteren hoe lang je op vakantie gaat. Met de vakantiemodus kun je niet meer deelnemen aan het spel maar kun je niet meer aangevallen worden door medespelers. En je ontvangt ook nog je uurloon, gangsters en dergelijke.

De vakantiemodus heeft voor je medespelers dezelfde werking als bescherming, andere spelers kunnen alleen aan je profiel afleiden (laatst online) dat je op vakantie bent. Op de dag van je terugkomst vervalt je vakantiestatus en ontvang je 12 uur bescherming.