Help

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over het spel. Als je vraag er niet tussen staat of je een persoonlijke vraag hebt dan kun je je vraag in de helpdesk stellen, je vraag wordt hier dan zo snel mogelijk beantwoord door een van onze moderators.


Help - Criminaliteit - Auto's stelen

Steel auto's en verdien ervaring, auto's en geld. Hoe meer ervaring je verdiend hoe hoger je level en rang wordt. Je kunt dan betere wapens kopen, betere auto's stelen en sterkere spelers aanvallen voor hun geld. Om te kunnen beginnen met auto's stelen moet je eerst level 5 zijn. Je kunt misdaden plegen om dit level te bereiken.

Auto's stelen kost energie, standaard is je energielimiet op 50 ingesteld. Maar je kunt deze verhogen met upgrades die je ontvangt als je een nieuw level bereikt. Zo kun je meer energie dragen en meer auto's tegelijk stelen. Om je energielimiet te verhogen moet je naar de winkel gaan.

Je kunt 6 types auto's stelen zoals een Aston Martin DB4, Shelby Mustang GT500 en Ferrari Enzo. Hoe beter de auto is, hoe waardevoller de auto is maar hoe lastiger het is om deze te stelen.

Als je veel auto's probeert te stelen ontvang je een beloning. Als je bijvoorbeeld 100 pogingen hebt gedaan dan ontvang je 2 upgrades en als je 5 soorten roze auto's in je garage hebt dan ontvang je 20 credits. En als je de meeste pogingen hebt gedaan van alle spelers dan kom je in de top 10 spelers te staan op de auto stelen pagina.