Help

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over het spel. Als je vraag er niet tussen staat of je een persoonlijke vraag hebt dan kun je je vraag in de helpdesk stellen, je vraag wordt hier dan zo snel mogelijk beantwoord door een van onze moderators.


Help - Criminaliteit - Aanvallen

Val andere spelers aan en probeer op deze manier contant geld te stelen. Ook kun je zo een speler uitschakelen doordat beide kanten bij een aanval gezondheid verliezen. Je kunt een speler aanvallen door naar zijn profiel te gaan en op 'Aanvallen' te klikken.

Je moet in hetzelfde land zitten om iemand aan te kunnen vallen. En je kunt iedere speler slechts 5 keer per dag aanvallen. Om iemand te vermoorden moet je dus samenwerken met andere spelers.

De kans dat je een aanval wint is afhankelijk van veel factoren zoals je power, level, respect, geld en speeltijd. Je power en level tellen het zwaarst mee. Per aanval verliezen het slachtoffer en de aanvaller tussen de 0 en 10 levens.

Als een speler 0 levens over heeft dan sterft hij of zij. Je verliest dan tussen de 5 en 10 procent van je power. Om weer levend te worden kun je jezelf gratis en betaald reanimeren.